Horgonyt fel! – kreatív változáskezelési program

Megújulás és teljes élet érett nőként?

Ez a személyre szabott, egyéni program segíthet neked abban, hogy a maximumot tudd kihozni a következő 40 évedből.

… még akkor is, ha nem vagy már 20 éves

„Változz, szeress, szárnyalj!”

„Úgy érzem, csak átrohantam az életen, anélkül, hogy éltem volna…”

 

Ismerősen hangzik valamelyik?

 

„Hiába vannak csodálatos gyerekeim, mégis a kiskori játékaikat elpakolgatva olyan kiüresedettnek éreztem magam. Nehezen élem meg, hogy egyre kevesebb időt tölthetek velük.”

 

„Éveket töltöttem azzal, hogy a családomnak a maximumot nyújtsam magamból, mégsem vagyok maradéktalanul elégedett.”

 

„Igyekszem mindig megfelelni másoknak, de így, azt érzem, egyszer az állandó rohanásba fogok nyomorultul elpusztulni.”

 

„Persze volt nekem is egy álmom arról, hogy mi leszek, ha nagy leszek, de a munkámat régóta rutinból végzem, nem ad számomra feltöltődést, örömöt.”

 

„Nem igaz, hogy csak ennyi jár, hogy csak ennyi volt az élet…”

„Már ismerek hatszázféle diétát és vannak menő sportcuccaim is, a mérleg nyelve mégsem akar hosszabb távon mást mutatni. És azt hiszem, az újabb ruhaméret váltás már nagyon betenné nálam a kis kaput.”

 

„Próbálok egészségesen élni, de már rémisztő, hogy az eredményeim között többféle egészségügyi probléma is szerepel.”

 

„A házasságomban? Hát… ott valamikor észrevétlen kihúnyt a tűz. Pedig nem vagyok még olyan vén csataló ám, talán egyszer még az én szívem is új csodákra talál.”

 

„Egyre több a változás körülöttem, és egyre rosszabbul veszem a váratlan akadályokat. Megijeszt, ha a megszokott dolgokat ismeretlenre kell cserélnem.”

 

„Voltak pörgős éveim, de néha úgy érzem, valami kimaradt, ami talán soha nem fog visszatérni.”

 

„Próbálom a legjobb arcomat mutatni, de az az igazság, hogy általában lehangolt vagyok és feszült.”

 

„Igen, valamit biztosan máshogy kellene csinálni, csak tudnám, hogy mit és hogyan.”

 

„Ó tudom én, hogy mit kellett volna már rég meglépnem, de valamiért mindig leblokkolok és elakadnak a dolgaim.”

 

Ha a fenti gondolatok közül akár egy is hasonlít a tiédre, olvass tovább, mert nekünk dolgunk van egymással!

Képzeld csak el, hogy egy nyugodt estén arról mesélsz a barátnődnek, hogyan váltak valóra legmerészebb vágyaid!

Arról, hogy…

 

♥ boldog vagy, mert sikerül fenntartani az egyensúlyt az életedben, helyt állsz a munkádban és a kapcsolataidban is.

♥ energikus és felszabadult, mert folyamatosan teszel az egészséged fenntartásáért.

♥ elégedett, mert képes vagy a folyamatos megújulásra.

♥ magabiztos, mert sikerül szembenézned a kihívásokkal és tartod a lépést a környezeteddel.

♥ erős, hiszen sikerül kiállni magadért, a családodért, a kollégáidért.

♥ büszke vagy, mert önazonos maradtál, és nagy tudású, tapasztalt, szellemileg és fizikailag friss, nyitott és magára igényes szakember vagy.

Biztos vagyok benne, hogy tudod folytatni a sort a sajátoddal!

Gondolj azokra az érzésekre, amik ezen az estén átjárják a lelkedet!

Ezt fogod megkapni, ha velem együttműködve felállítod a vágyad megvalósulásához szükséges konkrét céljaidat, és rálépsz a megvalósítás útjára.

Merre indulj? Mihez kezdhetnél?

A kreatív változáskezelési mentorprogram segít abban, hogy:

Ötvös tűzzománc ékszerek

♥  a maximumot tudd kihozni a következő 40-50 évedből, anélkül, hogy a változásoknak már a gondolata is megbénítana

  álmaid, céljaid tényleges megvalósításán, önmagad fejlesztésén dolgozhass

♥ az állandó változások közepette megtaláld az új egyensúlyt, amelyben az emberi, szakmai fejlődésed, eredményességed szárnyalhat

♥  az igazán fontos dolgokra összpontosíthass, hogy azok ne sikkadjanak el a hétköznapokban

♥  jobban megismerd magadat, a lehetőségeidet és az erőforrásaidat, és így képes legyél kitörni a nyomasztó élethelyzetekből, az unásig ismételt negatív gondolatok, hiedelmek béklyójából

♥  fejlődjön a problémákkal szembeni lelki ellenálló képességed, és így könnyebben küzdj meg a nehézségekkel, változásokkal

♥  végig gondolhasd, milyen szerepeid vannak, mi az, amiben jól érzed magad, mi az, amit szíved szerint már elengednél, és megálld a helyedet a nálad épp előtérben lévő női szerepeidben

♥  célirányosan, határozottan változtass a helyzeteden, hiszen soha az életben senki sem fogja neked visszaadni azt az időt, amit egy rosszul működő párkapcsolatban éltél le, amit egy kiszipolyozó munkahelyen töltöttél

♥  rendezd a gondolataidat és biztonságos közegben, teszt üzemmódban próbálhasd ki a lehetséges irányokat.

Felismerted, hogy a negyvenes éveidre végre rendezett, teljes életet érdemelsz, ami megelégedéssel tölthet el.

Jól jönne egy útitárs, aki segítene, merre indulj, ahhoz, hogy végre egy boldog nő nézzen vissza rád minden nap a tükörből?

Ismerd meg a

Horgonyt fel! – kreatív változáskezelési mentorprogramot

 

Egy több hetes, egyéni, intenzív program, ahol személyre szabott feladatok és kreatív tevékenységek vezetnek a megújulás felé.

Mit fogsz kapni a programot megelőző ingyenes konzultáción?

A jelentkezésedet követően telefonon vagy e-mailben időpontot egyeztetünk. Aztán a konzultáción megismerjük egymást, meglátjuk szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. A programmal kapcsolatos kérdéseidet is itt tudjuk megbeszélni.

Átélheted, milyen az, amikor a beszélgetés egyedül rólad, a problémáidról és a lehetőségeidről szól, anélkül, hogy bárki megmondaná mit tegyél, „jó” tanácsokkal látna el vagy megpróbálna befolyásolni.

Megbeszéljük, ki az a szakember (pszichológus, coach …), aki tovább tud lendíteni a mostani élethelyzetedben. A konzultációnszeretném megismerni a problémádat és a célodat. Ez nem jelenti azt, hogy biztosan együtt fogunk dolgozni. Ha nem az én szakmai tudásomra és tapasztalatomra van szükséged, meg fogom mondani.

Átbeszéljük a program részleteit, és azt, hogy mi az, amit a program végére szeretnél elérni. Ha a beszélgetés végén mindketten úgy látjuk, hogy érdemes együtt dolgoznunk, akkor megbeszéljük ennek részleteit. Az árajánlatot a konzultációt követő 24 órán belül, e-mailben küldöm el Neked. Az árajánlatom megtétele után 5 nap áll a rendelkezésedre, hogy dönts arról, ténylegesen bele szeretnél-e vágni a programba.

Hogyan segíti a mentorprogram a megújulásodat, a céljaid elérését?

Néha kell valaki, aki segít messzebbről ránézni a dolgaidra, aki felteszi a megfelelő kérdést, és a kérdéseken túl is vannak arra eszközei, hogy segítsen megoldani a problémáidat. Nem egy pusztán baráti beszélgetésre vállalkozol.

Mivel „A problémákat nem oldhatjuk meg ugyanazzal a gondolkodásmóddal, amivel megteremtettük őket.” (A. Einstein), egy olyan eszköztárat hívunk segítségül, ami újfajta szemléletet ad, és kimozdít a berögzült gondolatok és a racionalitás börtönéből.

A hagyományos coaching eszközökön és

művészetterápiás eszközökre épülő art coaching eszköztárán túl

az általam kidolgozott kreatív eszközöket is használom.

A kreatív eszközökkel, a flowélményt átélve észrevétlenül hagyhatod el a komfortzónádat, nem blokkolsz le rögtön a változtatás szót hallva, és nem kezded el automatikusan a kifogásokat keresni, hogy miért is nem megy neked az előrelépés.

Ráadásul mindezt kikapcsolódva, kézügyességet, rajztudást nem igénylő tevékenységekkel teheted meg. Kizárólag olyan eszközökkel és technikákkal dolgozunk, ami komfortos számodra.

A programban egy képzeletbeli hajóútra hívlak.

Az utunk során elgondolkodtató kérdések merülnek fel, és számos feladat vár ránk. Közben valójában együtt dolgozunk az önértékeléseden, a lelki állóképességed fejlesztésén, a lehetőségeid feltérképezésén, az új céljaid kitűzésén és elérésén. Biztonságos közegben, teszt üzemmódban léphetsz ki az unásig ismételt gondolatok, hiedelmek béklyójából és próbálhatod ki a lehetséges irányokat. Így könnyedebben kezelheted az életedben élesben is a bekövetkező változásokat.

A cél, hogy kiszakadj a hétköznapokból, és életed hátralévő útját úgy tervezhesd és valósíthasd meg, hogy azt öröm legyen járni és érdemes legyen benne kapitánynak lenni.

A segítő beszélgetések folyamata igazi élménnyé válik. Eredménye, hogy nem pusztán leéled majd a hátralévő éveket, hanem élvezed és megéled a pillanatot.

Nézzük, mire számíthatsz pontosan!

Te hozod a dilemmádat, elakadásodat, problémáidat, félelmeidet. Azért, hogy a jövőre koncentrálva végre átalakulhassanak megoldásokká, szeretetté.

Én adom az eszközöket számodra a megoldáshoz vezető utadon. Hozom a rengeteg kérdést, kreatív feladatot, a türelmemet, az empátiát, az elfogadó környezetet, a biztonságos légkört, titoktartást, stabil kereteket. Azért, hogy a valós céljaidra koncentrálhass és saját magad találhass rá a neked leginkább megfelelő lehetőségekre.

Együttműködésünk az előre leírtak szerint történik, és a személyes problémádtól függően minimum 6 – maximum 10 héten át tarthat. Így belátható időn belül körvonalazódhat közös képzeletbeli utazásunk eredménye.

Egyéni coachingra, professzionális segítő beszélgetésre számíthatsz hetente egyszer 1 – 1,5 órás alkalommal, személyre szabott, megoldásközpontú feladatokkal. Azért, hogy a program teljes mértékben a te sikered szolgálatába állhasson.

Kreatív, számodra is komfortos gyakorlatokat alkalmazunk. Azért, hogy mozgósítsuk a rejtett erőforrásaidat, és a program élménnyé válhasson számodra.

Igényed és az előre megbeszéltek szerint a heti alkalmak között rövidebb egyeztetésekre lesz lehetőséged, külön feladatokat, könyvajánlókat motivációt kapsz. Azért, hogy a lehető leghatékonyabban valósíthasd meg a céljaidat.

After-party: a program zárását követően 2-3 hónappal tartunk egy konzultációt. Azért, hogy meggyőződhessünk róla, hogy a programon megkezdett út valóban tartható és hosszabb távon is eredményes.

A program az online térben zajlik (skype, zoom, messenger stb). Azért, hogy az utazásra szánt időt és energiát is az előre haladásra fordíthassuk. Ha ebben technikai segítségre van szükséged, jelezd nekem. Előre egyeztetettek szerint a heti konzultációk Budapest területén személyesen is történhetnek.

A program díja egyénenként változó, hiszen minden probléma egyedi és így az együttműködés időtartama, intenzitása, esetleg helyszíne személyenként eltérő.

Amit NEM kapsz ebben a programban:

– terápia, múltbeli és jelenlegi traumák feldolgozása

Nem tudok neked segíteni, ha mentális vagy egyéb pszichés problémával kapcsolatban kezelés alatt állsz, vagy erre lenne szükséged.

– tanácsadás

Vannak a programnak szakaszai, amikor ötletelünk, de nem adok neked párkapcsolati, üzleti stb. területen tanácsokat.

– baráti beszélgetés

Találkozásaink alkalmával tükröt tartok számodra, felteszem a megfelelő kérdéseket. Ítélkezés, szörnyülködés és a saját tapasztalataim fejtegetése nélkül.

Érett nőknek segítek, hogy 6 héten belül el tudjanak indulni egy olyan úton, ami egy megújult, kiteljesedett élethez vezeti őket.

Kónya-Kiss Andrea vagyok, jogászból lett business, life, art coach és ékszertervező, aki az alkotás és a kreativitás gyógyító erejét hirdeti.

Kisfiam érkezésekor hirtelen, egyik napról a másikra szakadtam ki a korábbi környezetemből és tapasztaltam meg új szerepeket. Egyre inkább érdekelt, hogy az alkotás hogyan könnyítheti meg a változások kezelését és hogyan támogatja az új életszakaszhoz köthető megújulást.

Gondolj bele: ha képes vagy könnyedebben venni az akadályokat, szembenézni önmagaddal, legyőzni a félelmeidet, az valami hihetetlenül felszabadító érzés – és ebben tudok neked is segíteni.

Hiszek abban, hogy az alkotás, a kreativitás a legreménytelenebb helyzetben is képes kiemelni a hétköznapok nyomasztó terhei alól, átsegít a változásokon, a nehézségeken, mikor úgy érzed, összecsaptak fejed fölött a hullámok.

Legszívesebben olyan nőkkel dolgozom együtt, akik …

– tudatában vannak, hogy a jólétük kulcsa a saját kezükben van

– készek tenni is azért, hogy a helyzetük javuljon

– nem másokat hibáztatnak saját döntéseikért

– hajlandóak felelősséget vállalni döntéseikért, életükért

– nyitottak az új felismerésekre

– tanulnak régi hibáikból

– készek kimaxolni a B oldal új lehetőségeit

– az önfejlesztést játékos, felszabadító formáját keresik

– vállalják, hogy heti 2-3 órát rászánnak a közös munkára, de ezt szeretnék saját tempódban, saját időbeosztásuk szerint megtenni

– számára fontos a közvetlenség, a nyílt kommunikáció, az odafigyelés, a támogató légkör és a folyamatos motiváció.

Még mindig van időd, hogy azzá válj, aki lenni szeretnél!

Éld az álmaidat, élj teljes életet! Már nem vagy egyedül, én segítek Neked.

Segítődként várlak sok szeretettel a kreatív változáskezelés mentorprogramban!

Lépj időben! Az egyéni programok során csak korlátozott létszámú emberrel tudok foglalkozni egy adott időszakban.