Coaching

Ahogy múlnak az évek, úgy alakul benned a kép saját magadról és a környezetedről, mint egy színes festmény. Már nem lehet olyan könnyen megvezetni. Tudod, hogy milyen ruhák és milyen frizura áll jól. A saját ízlésed szerint fested a képet, látod a fontos dolgokat, a lényegteleneket pedig átszínezed. Hálás vagy a szépen sikerült részekért, és bízol benne, hogy szép lassacskán egy gyönyörű egésszé állnak össze a festmény részei.

A coaching célirányos, segítő jellegű beszélgetés, melynek során abban támogatom az ügyfelemet, hogy saját maga találja meg a lehető legjobb megoldásait a problémáira, kérdéseire.

Azon dolgozunk, hogy személyiséged fejlődhessen, és megtaláljuk azt az egyensúlyi állapotot, amikor határozott ecsetvonásokkal, ragyogó színekben tudsz festeni életed vásznára.

szeretnék veled együttműködni

Miben változhat meg az életed, ha Velem tartasz?

Női szerepek változásai

Sokfélék vagyunk mi nők. Egyszerre építünk karriert, tanulunk, gyereket nevelünk, háztartást vezetünk…

Aztán valahogy eltelik húsz év. Nem tudod, hirtelen hová tűnt. A családban betöltött szereped átalakulóban. Aki eddig voltál, most mivé lesz? Ki vagy Te? Naponta feltett kérdések, amikor keresed a tükörben a régi önmagad. Megtalálod végre saját magadat is a rengeteg szereped között?
Segítek végig gondolni, milyen szerepeid vannak, mi az, amiben jól érzed magad, mi az, amit szíved szerint már elengednél. Így nem pusztán leéled majd a hátralévő éveket, hanem élvezed, átéled és megéled a pillanatot!

“Változz, szeress, szárnyalj!”

Újjászületés a B oldalon

 

Az egyik legnehezebb dolog, amikor évek múltával az életed vásznán nem pont azt a képet látod, amit szeretnél.

Az újrakezdést bukásnak élnéd meg. Úgy érzed, furán néznének rád. Tudod, nem az a szégyen, ha most lesöpörsz mindent az asztalról és újratervezel. Hanem pont az, ha ezt tovább halogatod.

Irtó nehéz meglépni. Kilépni az elakadásból, felismerni a tévhiteket és legyőzni a félelmeket. Azonban ha rájöttél, hogy nem jó helyen vagy, már nincs visszaút. Bolyongsz a ködben. Nem tudod merre lépj.

Nem is gondolnád, mennyien járnak hasonló cipőben, és ha igazán szeretnéd, megtalálhatod a megoldást. Ha készen állsz rá, én megfogom a kezedet és segítek előre lépni. Ott leszek, amikor kimondod, mi az, amin változtatni szeretnél. Segítek papírra vetni a terveket, felállítani a célokat, hogy biztosabb alapokon haladhass tovább. A coaching alkalmak keretet és lehetőséget biztosítanak arra, hogy az igazán fontos dolgokra összpontosíthass, hogy azok ne sikkadjanak el a hétköznapokban. Jobban fogod ismerni saját magad, a lehetőségeidet és az erőforrásaidat.

“Ha jobban figyelsz a vágyaidra, mint a félelmeidre, csak akkor tűnnek el a korlátaid. Te döntesz.”

Miért jó Neked, ha egy coach kísér az utadon?

Az idő olyan érték, amire a legjobban kellene vigyáznunk.

Lehet kifogásokat gyártani arra, hogy miért nem lépsz egy rossz élethelyzetből. Ahelyett, hogy célirányosan, határozottan változtatnál a helyzeteden. Az igazság viszont az, hogy soha az életben senki sem fogja neked visszaadni azt az időt, amit egy rosszul működő párkapcsolatban éltél le, amit egy kiszipolyozó munkahelyen töltöttél, vagy amit egy folyton károgó kolléga mellett kínlódtál végig.

 Nem a Te hibád, ha eddig a gyötrődés volt a részed. Nehéz egyedül lépni, ha épp nem látod a fától az erdőt. Néha kell valaki, aki segít kívülről ránézni a dolgaidra, aki felteszi a megfelelő kérdést, és a kérdéseken túl is vannak arra eszközei, hogy segítsen megoldani a problémáidat. Minél hamarabb kerülsz egy megfelelő szakemberhez, annál hatékonyabban, hamarabb juthatsz el a vágyott állapotba és élhetsz kiegyensúlyozott életet.

szeretnék veled együttműködni

,,Hiába várod. Hogy majd jobb lesz. Hogy majd más lesz. Hogy egy napon megváltoznak a dolgok. Hogy valaki bekopogtat egy hatalmas lehetőséggel. Hogy egy napon eléd toppan a jövőd. Mert a jövőd nem valahol távol van. Nem kilométerekre, nem hónapokra, évekre. Nem jön. Hanem itt van. Benned“

CSITÁRY-HOCK TAMÁS

Hogyan tudlak támogatni? Hogyan tudsz velem együtt dolgozni?

Tudnod kell: nem ajánlok neked egy újabb csodamódszert. Hogyan is létezhetne egyetlen, univerzális csodapirula mindenkinek? Emberi lények vagyunk: mások az erősségeink, mások a motivációink. Mindannyiunknak göröngyös az önismeret felé vezető út, kemény és sokszor fájdalmas. És bár a csodamódszerekben nem hiszek, hiszek abban, hogy ha megkapsz tőlem mindent, amire szükséged van, akkor megtalálhatod a saját utadat, a saját válaszaidat. 

  • egyéni coaching
  • art coaching
  • csoportos foglalkozások

szeretnék veled együttműködni

Ötvös tűzzománc ékszerek