Kapcsolat

Ha úgy döntöttél, szeretnél közelebbről megismerni, engem és a programomat,
akkor jelentkezz most az ingyenes orientációs konzultációra. Jelenleg a magyar jogszabályok értelmében kizárólag magánszemélyek jelentkezését tudom fogadni.

Kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, vagy üzenj nekem az konyssa@konyssa.com e-mail-címen!

egyedi ötvös tűzzománc ékszerek konyssa.com

  Kónya-Kiss Andrea

  Cím: 2360 Gyál, Rákóczi F. u. 18.

  E-mail: konyssa@konyssa.com

  Telefon: +36-70-311-4592

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Ez a 45 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?

  Ez a konzultáció a tisztánlátást adja a kezedbe, a megfelelő tisztánlátással pedig tudatosan hozhatsz döntést a jövődről.

  Nekem azért éri meg az időm egy bizonyos százalékát ilyen konzultációkkal tölteni, mert ha felnyitom valakinek a szemét, akkor – a tapasztalataim alapján – nagyon nagy százalékos eséllyel dönt úgy, hogy segítséget kér tőlem a folytatásban.

  A beszélgetés végén, ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor elmondom, hogyan tudsz velem együtt dolgozni, és presszió nélkül döntést tudsz hozni a folytatásról.

  FONTOS! A konzultációra való bejutás nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni, vagy garantáltan felkínálom a közös munka lehetőségét. Kérlek ne vedd zokon, ha nem tudlak elvállalni ügyfélként akkor sem, ha együtt szeretnél velem dolgozni.

   

  Bárki jelentkezhet erre a konzultációra?

  A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha készen állsz arra, hogy másképp lásd a világodat. Nekem személy szerint sokat jelent a coaching kliensként is. Szeretem, ha van valaki, aki hisz bennem.

  Akkor jelentkezz, ha segítene, ha valaki beszámoltatna, hogy megteszel-e mindent az álmaidért. Ha jól jönne, ha valaki eloszlatná a negatív gondolataidat, félelmeidet, amik visszatartanak. Ezt nem mindenki viseli el. Gondold ezt át. Ha úgy érzed, hogy a válaszod egyértelműen igen, csak akkor jelentkezz.

  Hol zajlik a konzultáció?

  Mivel családanya és vállalkozó vagyok, pontosan tudom, hogy a legnagyobb érték az idő. Így a koncepcióm az, hogy nem kell utazással tölteni az időt, a 21. században online is szinte mindent el lehet intézni, így a konzultációk telefonon, Skype-on, Zoom-on vagy más online felületen keresztül zajlanak.