Írj nekem!

Kónya-Kiss Andrea vagyok,

eredetileg jogász-közgazdász, jelenleg business, life, art coachként érett nőknek segítek a változások könnyed kezelésében, és egy megújult, kiteljesedett élet elérésében. Ékszertervezőként, alkotóként motiváló ezüst ékszereket készítek számukra.

Ha kérdésed van, vedd fel velem a kapcsolatot, örömmel válaszolok!

Töltsd ki ezt az űrlapot itt lent, vagy simán írhatsz emailt a konyssa@konyssa.com címre.

egyedi ötvös tűzzománc ékszerek konyssa.com

Ha az art coaching program érdekel, jelentkezz egy ingyenes alkalomra, hogy megbeszélhessük, miben tudok neked segíteni!

  Kónya-Kiss Andrea

  Cím: 2360 Gyál, Rákóczi F. u. 18.

  E-mail: konyssa@konyssa.com

  Telefon: +36-70-311-4592

  Gyakran Ismételt Kérdések

  Ez a 45 perces konzultáció tényleg ingyenes? Miért?

  Ez a konzultáció arra szolgál, hogy rövid úton kiderítsük, tudunk-e együttműködni, valóban az én segítségemre van-e szükséged, szimpatikusak vagyunk-e egymásnak. Így megkímélhetjük egymást attól, hogy ezek ismerete nélkül vágjunk bele a közös munkába.

  A konzultáció tehát nem jelenti azt, hogy egyértelműen együtt is fogunk dolgozni. 

  Ha úgy látjuk mindketten, hogy érdemes belevágnunk, akkor megbeszéljük, milyen keretek között tudunk együtt dolgozni.

   

  Milyen esetekben érdemes jelentkezni erre a konzultációra?

  A konzultációra csak akkor jelentkezz, ha készen állsz arra, hogy másképp lásd a világodat. Ha szeretnél álmaid, céljaid tényleges megvalósításán dolgozni. Nekem személy szerint sokat jelent a coaching kliensként is. Szeretem, ha van valaki, aki hisz bennem.

  Akkor jelentkezz, ha segítene, ha valaki hatékonyan támogatna a céljaid elérésében, az élethelyzeted javításában. Kérlek, olvasd át a mentorprogramra vonatkozó oldalt. Gondold át! Ha úgy érzed, hogy lehet dolgunk egymással, hiányzik egy kis iránymutatás, figyelem, akkor jelentkezz.

  Hol zajlik a konzultáció?

  Családanyaként és vállalkozóként egyik legfontosabb érték számomra az idő.

  Az előzetes ingyenes konzultációk ezért telefonon, Skype-on, Zoom-on vagy más, neked is komfortos online felületen keresztül zajlanak. Így nem kell utazással, készülődéssel tölteni az időt.

  A mentorprogram heti segítő beszélgetései, amennyiben mindketten indokoltnak látjuk, az előzetes konzultáción megbeszéltek szerint történhetnek személyesen, Budapesten.