Bemutatkozás

 

Szeretettel üdvözöllek!

Kérlek, engedd meg, hogy bemutatkozzam. Kónya-Kiss Andrea vagyok, business-, life és art coach, ötvös, a Konyssa ékszerek tervezője és készítője.

Felmenőim között nem voltak ötvösök, és nem terveztem soha, hogy kézműves vagy segítő szakember leszek. Jogászként dolgoztam másfél évtizeden át először közbeszerzési, majd munkajogi területen. Kisfiam érkezésekor hirtelen, egyik napról a másikra szakadtam ki a környezetemből és tapasztaltam meg új szerepeket, amik azóta is meghatározzák az életemet. Igyekeztem összeegyeztetni az új, szülői szerepemet a munkámmal. Olyan lehetőségeket kerestem, amik elég rugalmasak ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen a szakmai és magánéletem. Stresszmentes mindennapokat szerettem volna, ahol megélhetem az anyai szerepemet, a nőiességemet, tudatosan foglalkozhatom az egészségemmel és kiélhetem az alkotás iránti vágyamat is. Gyakorlatilag egy új élet kezdődött, amiben meg kellett találnom saját magamat. Korábbi hobbimat, a tűzzománc ékszerkészítést fejlesztettem, szakmát és életmódot váltottam, ötvösként dolgoztam tovább.

Ékszereim mind az útkeresésről, önismeretről, fejlődésről, megújulásról szóltak. Ezt felismerve kezdtem el tudatosan ezekhez a témákhoz kapcsolódó szimbólumokkal, segítő jelképekkel foglalkozni. Egyre inkább érdekelt, hogy az alkotás, a kreativitás milyen eszközökkel, milyen módon tudja segíteni az emberek fejlődését, önismeretét, gondolkodási terének tágítását. Nem volt könnyű az út, és a mai napig rengeteg a változás, amihez alkalmazkodnom kell. Ma már tudom, hogy a korábbi hobbim, az ékszerkészítés és hozzá kapcsolódóan egy segítő foglalkozás az, miben megtalálom a saját utamat. Biztosan lesz majd ismét egy nagy változás a szerepeimben, legkésőbb, amikor felnő a kisfiam és nem igényli már ennyire intenzíven a jelenlétemet.

Most viszont itt vagyok, és készen állok arra, hogy a B oldalon egy új élet felépítésében vagy  a meglévő keretek bővítésében melletted álljak,  Neked is segítsek rátalálni a legkiválóbb önmagadra.

Arra az útra, ahol saját, valódi vágyaid szerint élhetsz.

szeretnék veled együttműködni

Végzettségeim

  • Indigo Coaching – art coach
  • Umathum Mediátor Akadémia – tranzakcióanalízis alapú life és business coach képzés
  • Szimultán Művészeti Iskola – ötvös
  • Umathum Mediátor Akadémia – válási és gazdasági mediátor
  • Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kar – jogász-közgazdász
  • Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar – jogász

 

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, 45 perces telefonos konzultációra.
Megbeszéljük a helyzetedet, a céljaidat.

Ötvös tűzzománc ékszerek