Találj rá arra az útra, ahol saját, valódi vágyaid szerint élhetsz!

 

Kónya-Kiss Andrea vagyok. Érett nőknek segítek, hogy 6 héten belül el tudjanak indulni egy olyan úton, ami egy megújult, kiteljesedett élethez vezet.

Tudod, hogy a negyvenes éveidre végre rendezett, teljes életet érdemelsz, ami megelégedéssel tölthet el.

A probléma az, hogy ez az elvárásod a legnagyobb igyekezeted ellenére sem teljesült, és tépelődsz magadban: érzed, hogy valami nem oké, de nem tudod merre indulj, mi az, amihez kezdhetnél. És persze tartasz attól, hogy mit szólnak mások…. Nehéz ezzel szembenézni. Olyan ciki, hogyha valami ennyi idősen nagyon nem működik jól, és változtatni kellene…

Ha valami hasonló cipőben jársz, akkor a legjobb helyen vagy. Segítek, hogy végre túllendülj a holtponton, helyreálljon az önértékelésed és egy megújult, boldog és elégedett nő nézzen rád vissza minden reggel a tükörből.

Mégis hogyan gondolom ezt? Olvass csak tovább!

Hiszek abban, hogy az alkotás, a kreativitás kikapcsol, feltölt. A legreménytelenebb helyzetben is képes kiemelni a hétköznapok nyomasztó terhei alól, átsegít a változásokon, a nehézségeken, mikor úgy érzed, összecsaptak fejed fölött a hullámok.

Jogászból lett art coach és ékszertervező vagyok, aki az alkotás és kreativitás gyógyító erejét hirdeti, és legszívesebben végre teljes életet élő nőket bocsát a következő 40-50 évig tartó útjukra.

Kisfiam érkezésekor hirtelen, egyik napról a másikra szakadtam ki a környezetemből, hagytam hátra a jogi pályát és tapasztaltam meg új szerepeket, amik azóta is meghatározzák az életemet. 35 éves voltam akkor, és minden a nulláról indult.

Igyekeztem összeegyeztetni az új, szülői szerepemet a munkámmal. Olyan lehetőségeket kerestem, amik elég rugalmasak ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen a szakmai és magánéletem. Stresszmentes mindennapokat szerettem volna, ahol megélhetem az anyai szerepemet, a nőiességemet, tudatosan foglalkozhatom az egészségemmel és kiélhetem az alkotás iránti vágyamat is. Gyakorlatilag egy új élet kezdődött, amiben meg kellett találnom saját magamat. Korábbi hobbimat, a tűzzománc ékszerkészítést fejlesztettem, szakmát és életmódot váltottam, ötvösként dolgoztam tovább.

Jó kis kapaszkodónak, terápiának bizonyult az alkotás. Ékszereim mind az útkeresésről, önismeretről, fejlődésről, megújulásról szóltak. Ezt felismerve kezdtem el tudatosan ezekhez a témákhoz kapcsolódó szimbólumokkal, segítő jelképekkel foglalkozni. Egyre inkább érdekelt, hogy az alkotás, a kreativitás milyen eszközökkel, milyen módon tudja segíteni az emberek fejlődését, önismeretét, gondolkodási terének tágítását. Ebben a life, business és art coaching képzések lendítettek előre, és adtak szárnyakat.

Nem volt könnyű az út, és a mai napig rengeteg a változás, amihez alkalmazkodnom kell. Nekem az alkotás és hozzá kapcsolódóan egy segítő foglalkozás az, amiben megtaláltam a saját utamat. Biztosan lesz majd ismét egy nagy változás a szerepeimben, legkésőbb, amikor felnő a kisfiam és nem igényli már ennyire intenzíven a jelenlétemet.

Ma már tudom, hogyan tehetem zökkenőmentesebbé az életünkben jelenlévő állandó változást, és az új életszakaszba való átlépést. Ebben szeretnék neked is segíteni: Itt vagyok, és készen állok arra, hogy a B oldalon egy új élet felépítésében vagy a meglévő keretek bővítésében melletted álljak. Kreatív eszközökkel tarkított programom Neked is segíthet rátalálni a legkiválóbb önmagadra.

Arra az útra, ahol saját, valódi vágyaid szerint élhetsz.

Ezért szeretem annyira a kreatív változáskezelési mentorprogramot

 

♥ A hagyományos coaching eszközökön és a művészetterápiás eszközökre épülő art coaching eszköztárán túl az általam kidolgozott kreatív eszközöket is használom. Így egyénre szabhatom a programot, hogy az teljes mértékben a te sikered szolgálatába állhasson.

♥ A program különlegessége, hogy segítségével biztonságos közegben, teszt üzemmódban léphetsz ki az unásig ismételt gondolatok, hiedelmek béklyójából és próbálhatod ki a lehetséges irányokat. Így könnyedebben kezelheted az életedben élesben is a bekövetkező változásokat.

♥ Ráadásul mindezt kikapcsolódva, kézügyességet, rajztudást nem igénylő tevékenységekkel, sok-sok felismerést hozó alkalmakon teheted meg. Így nem blokkolsz le rögtön a változtatás szót hallva, és nem kezded el automatikusan a kifogásokat keresni, hogy miért is nem megy neked az előrelépés.

Ahol már találkozhattunk…

→ A megújulást, szabadulást, világosságot jelképező páva szett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályázatán 2020-ban elnyerte

a „ M A G Y A R   K É Z M Ű V E S   R E M E K ”

elismerő címet.

→ Ékszereimet nagyobb közönség előtt 2021-ben a Fashion Diffusion által szerezett divatbemutatón láthattad.

→ Hazai tervezőként 2021-től folyamatosan részt veszek a WAMP design vásárokon.

→ 2022-ben kiállítóként jelentem meg a Business Fest és a Ridikül Fesztivál eseményeken.

→ 2022-ben mutatkoztam be először art coachként, és írtam a női szerepek változásiról a Ridikül magazinban.

→ A „B2W Fesztivál 2022” szakmai konferencián kiállítóként vettem rész 2022-ben, itt mutatkoztam be először art coachként.

→ A Női Vállalkozók Napja szakmai rendezvényen 2023-ban már a saját kreatív változáskezelési mentorprogramomat mutathattam be kiállítóként.

Végzettségeim

  • Indigo Coaching – art coach
  • Umathum Mediátor Akadémia – tranzakcióanalízis alapú life és business coach képzés
  • Szimultán Művészeti Iskola – ötvös
  • Umathum Mediátor Akadémia – válási és gazdasági mediátor
  • Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaságtudományi Kar – jogász-közgazdász
  • Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar – jogász

 

Foglalj hozzám időpontot egy kötetlen, ingyenes, online konzultációra.
Megbeszéljük a helyzetedet, a céljaidat.

Ötvös tűzzománc ékszerek