Konyssa - zománc ékszerek
kortárs ötvös-zománc ékszerek konyssa.com

A KONYSSA a művészi szépség mindennapjainkban való jelenlétét kínálja karakteres, művészi ékszerek készítésével. A többnyire hagyományos, tűzzománc technikákkal készülő darabokat letisztult, modern formavilág jellemzi.

Feltörő női energiák – női szerepek ékszerekben

Sokfélék vagyunk mi nők. Egyszerre építünk karriert, tanulunk, gyereket nevelünk, háztartást vezetünk…
Az ékszersorozat mindegyik kollekciója a női lelki életút egy részét, egy-egy értékét ábrázolja.

Fedezd fel a KONYSSA ékszerzománccal díszített ezüstékszer kollekcióját!

Páva szett konyssa

 

A kis darabszámban készített ékszerszett a magyar népi motívumvilágból jól ismert páva alakját szép, letisztult formában hozta el Neked, hogy megmutathasd egyediségedet és szépségedet.

A páva szett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara pályázatán 2020-ban elnyerte

„ M A G Y A R   K É Z M Ű V E S   R E M E K ”

elismerő címet.

Páva szett konyssa

Menyasszonyi szettek

Páva szett konyssa

 

Válassz olyan kiegészítőt a menyasszonyi ruhádhoz, amit később a hétköznapokban is viselhetsz!

Idézd fel bármikor az izgalmas pillanatokat az esküvőt követő mindennapokban is!

Bemutatóterem

Az ékszerek megvásárlásra a webshopon keresztül van lehetőség. A Konyssa ékszereket személyesen Budapest belvárosában, a ZOÉ Fashion&Beauty&More-ban nézheted meg és próbálhatod fel, illetve a megrendelt ékszert itt személyesen is át tudod venni.

ZOÉ Fashion&Beauty&More,
1091 Budapest, Üllői út 3. (a Kálvin térnél)

Egyedi tervezés

 

Az egyedi tervezésű ékszerek a saját stílus, a megrendelő számára fontos értékek, értékrend kifejezését segítik elő. A kis szériás kollekciók alapul szolgálhatnak a személyre szabott, egyedi tervezésű ékszerek elkészítéséhez is.

A shop-ban található ékszereket kérheted a képeken szereplő színtől eltérő, neked tetsző színben is. Kérlek, hogy ezt a rendelés során a megjegyzés rovatban jelezd nekem. Az egyedi kérések esetében a megvásárolt ékszert 30 munkanapon belül készítem és küldöm el számodra.

Egyedi ékszerek rendelése esetében, kérlek e-mailben (konyssa@konyssa.com) vedd fel velem a kapcsolatot, vagy látogass el személyesen a bemutatóteremben (ZOÉ Fashion&Beauty&More, 1091 Budapest, Üllői út 3.) tartott tervezői napra.

A következő tervezői nap időpontja: 2021. október 12.

Várlak szeretettel!

 

A kis herceg - konyssa

Ti mondtátok

Kedves Andrea! Épségben megérkeztek az ékszerek, és gyönyörűek lettek! Nagyon szépen köszönöm, hogy elvállalta, és ilyen csodákat készített nekünk!

Csodaszép, igényes és egyedi munkák. Az általam megálmodott ékszereket tökéletesen megvalósította. Rettentő kedves és segítőkész. Csak ajánlani tudom, ha az ember olyan ékszert szeretne viselni, ami biztosan nem jön szembe vele az utcán.

Bankné Dr. Takács Andrea

Igényesen, gyönyörűen megmunkált ékszert kaptam, amilyet megálmodtam magamnak. A szolgáltatás kifogástalan. A rendelés határidőben megérkezett.

– Gyurcsek Annamária

Minden rendben volt a szállìtással. Illetve az èkszer, minden elvárásunkat felül múlta. Már az ajándèkozott birtokában van. Nagyon örült neki. Imádja. Nagyon szèpen köszönök mindent!

– Smuk Ferenc

Kedves Konyssa! Megkaptam életem legszebb születésnapi ajándékát. A kis herceg és a róka tulajdonosa lettem. Csak nézem és mosolygok. Ez a nyaklánc Él!
Köszönöm szépen!

– Makk Dóra

Szia, Meglepetés sikerült, szerintem csodás a műved. Köszönöm.

– Borsodi Zoltán

Kedves Andrea! Megkaptam a csomagot!Nagyon szép!!! 😍 Köszönöm szépen!

– Pázsi Zsuzsa

Kedves Andrea. Rendben megérkezett a lánc.Nagyon szép,pontosan olyan mint amit gondoltam.

– KJ

Hogyan készülnek a Konyssa ékszerek?